Celebra serie Twilight a scriitoarei Stephanie Meyer va fi lansata in curand ca roman grafic. Cartea va contine texte din romanul original si ilustratii ale artistului coreean Young Kim.
Potrivit BBC News, scriitoarea s-a declarat multumita de faptul ca personajele si decorul se apropie de ce a avut in minte cand a scris povestea.

"Mi-a placut la nebunie sa lucrez la aceasta noua interpretare a Twilight", a declarat aceasta, adaugand ca artistul grafic Young Kim "a facut o treaba fenomenala si a reusit sa trasforme perfect in imagini cuvintele scrise de ea".

Volumul 1 din varianta grafica a Twilight Saga va fi lansata pe 16 martie 2010 si va costa $19.99. Prima serie contine 350.000 de copii printate, iar data lansarii celui de-al doilea volum nu a fost inca facuta publica, potrivit Twilight Fan Source.


Seria romanelor “Twilight” s-a vandut in aproape 50 de state si 85 de milioane de exemplare, iar primele doua ecranizari au inregistrat incasari fantastice la scurt timp dupa lansare.

Entertainement Weekly ne ofera un preview al romanului grafic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.