La 60 de ani, actrita americana Sigourney Weaver nu se da inapoi de la nimic, ea acceptand sa joace rolul unei stripteuze in urmatorul ei proiect cinematografic.

Actrita din “Alien” si “Avatar” a dezvaluit ca varsta nu i-a afectat niciodata numarul de roluri care i s-au oferit si in noul ei proiect va intra in pielea unei dansatoare exotice care se confrunta problemele ce apar pe masura inaintarii in varsta. "Este un proiect cinematografic in care voi juca rolul unei stripteuze care imbatraneste. Dar nu pot sa va spun mai mult. Va fi o mare surpriza! De asemenea o sa joc rolul principal si intr-un film de Nicholas Roeg", a marturisit actrita, potrivit ContactMusic.

Aceasta a adaugat ca a acceptat rolul pentru ca se simte foarte atractiva si spre deosebire de actritele contemporane ei, niciodata nu a considerat ca varsta ar putea avea o influenta negativa asupra calitatii rolurilor care ii sunt oferite. "Ma simt mai sexy ca niciodata. In trecut eram destul de nesigura pe mine. Sper sa traiesc pana la 100 de ani. Niciodata nu am vrut sa fiu ca James Dean - sa mor tanara si sa devin celebra dupa aceea...Nu incerc sa arat tanara cu orice pret. De ce sa distribui o persoana in varsta de 55 de ani care arata de 35 de ani, cand poti sa distribui de la bun inceput o persoana care are 35 de ani? Daca arati ca la 55 de ani si te simti bine in pielea ta, vei primi cu siguranta multe roluri. Rolurile mele au devenit tot mai interesante cu trecerea timpului", a explicat actrita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.