Actrita de origine canadiana Emmanuelle Chriqui a fost desemnata cea mai dorita femeie a anului 2010.

Potrivit unui top realizat de AskMen.com, Emmanuelle Chriqui este femeia care intruneste calitatile partenerei ideale. Actrita in varsta de 32 de ani le-a devansat pe mai cunoscutele Marisa Miller, Kate Beckinsale, Alessandra Ambrosio si Jessica Alba.

Potrivit editorului sef de la AskMen.com, James Bassil, frumoasa actrita a reusit sa stranga cele mai multe voturi pentru ca nu este o abonata a ziarelor de scandal. "Este inviorator sa vezi ca prima pozitie este ocupata de o actrita respectata dar mai putin cunoscuta ca Emmanuelle, in timp ce femei care apar regulat in tabloide nici macar nu au intrat in top. Pentru mine, acest rezultat reflecta ceea ce este unic la clasamentul nostru: este un indicator real al tipului de femeie dorit de barbati", a declarat Bassil.

Topul a fost intocmit dupa preferintele a peste 6 milioane de votanti, invitati sa numeasca femeia care intruneste calitatile partenerei ideale, precum simtul umorului, inteligenta, personalitate, sex-appeal.

Primele 20 pozitii ale "Top 99 al celor mai dorite femei din lume":

  1. Emmanuelle Chriqui
  2. Marisa Miller
  3. Kate Beckinsale
  4. Alessandra Ambrosio
  5. Jessica Alba
  6. Beyonce Knowles
  7. Penelope Cruz
  8. Cheryl Cole
  9. Eva Mendes
  10. Miranda Kerr
  11. Megan Fox
  12. Gisele Bundchen
  13. Bar Refaeli
  14. Erin Andrews
  15. Padma Lakshmi
  16. Kelly Brook
  17. Natalie Portman
  18. January Jones
  19. Monica Bellucci
  20. Paz Vega

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.