Catalin Botezatu a vorbit in cadrul matinalului Alarma de la ProFM despre incidentul din Padurea Baneasa, momentul de maxima tandrete dintre el si iubita lui, surprins de paparazzi.

“Bianca a venit sa ma ia de la aeroport si, pentru ca nu ne mai vazusem de vreo trei saptamani, mi-a zis sa opresc un pic in padure. Cand ajungeam acasa, trebuia sa ma apuc din nou de bagaje si sa plec la munte, singur, asa ca Bianca a profitat de drumul spre casa”, glumeste Catalin.

Designerul le-a povestit DJ-ilor ProFM si despre vacanta maraton pe care a avut-o in aceasta iarna. A ajuns in Buenos Aires, unde a vrut neaparat sa viziteze mormantul Evitei Peron, a plecat apoi in Patagonia, Insula Pastelui, Antarctica, Chile, iar ultimele zile s-a relaxat in Tahiti si Bora-Bora. Au fost 18 zile maraton, in care cea mai mare parte a timpului si-a petrecut-o in avioane sau alte mijloace de transport. Din cauza acestui ritm nebun, sunt foarte putini cei care au curajul sa i se alature intr-o astfel de aventura.

“Am plecat cu un grup de prieteni din Franta si Olanda, adevarati aventurieri. In plus impartasim aceeasi pasiune pentru scuba diving, iar Tahiti si Bora-Bora sunt locurile perfecte pentru acest sport”,
a povestit designerul.

Catalin a plecat in vacanta singur, iubita lui nefiind foarte incantata de acest maraton. “Biancai i-a placut foarte mult ideea de a ajunge in Tahiti si Bora-Bora, dar cand a aflat care este traseul complet, mi-a spus ca prefera sa plece cateva zile la Paris” a mai spus Catalin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.