Cea de a 67-a editie a premiilor Globul de Aur s-a dovedit a fi, si in acest an, nu doar un prilej de a ne arata respectul fata de cele mai bune filme ale anului ci si de a arunca un ochi critic peste alegerile vestimentare ale vedetelor.

La o prima vedere iti sar in ochi culorile vii, materiale vaporoase si fine si modele ce se potrivesc perfect pe siluetele de invidiat ale vedetelor. Accesoriul obligatoriu ce a scapat insa obiectivului a fost umbrela pe care fiecare vedeta a trebuit sa o ia cu sine pentru a se feri de ploaia torentiala ce s-a abatut asupra Beverly Hills-ului duminica seara, scrie kudika.ro.

Sandra Bullock a ales o rochie mov din sifon semnata Bottega Veneta. Rochia cu umeri goi se muleaza frumos pe bust si talie pentru a se largi apoi pana jos. Materialul semitransparent lasa sa se vada discret picioarele. Rochia a fost accesorizata cu o poseta semnata de acelasi designer, pantofi Casadei si bijuterii Lorraine Schwartz. Coafura simpla aleasa pentru a completa tinuta are un aer romantic. Sandra Bullock a plecat duminica de la Gala Golden Globe cu premiul de 'Cea mai buna actrita intr-o drama' pentru rolul din Blind Side.

Natalie Mark
si-a facut aparitia la bratul iubitului sau Sam Worthington. Poate ca Sam Worthington e cel care a jucat in productii precum Terminator Salvation sau Avatar, insa privirile tuturor s-au indreptat catre prietena acestuia, stilista Natalie Mark. Tanara de 23 de ani a imbracat o rochie rosie superba ce i-a pus in evidenta bronzul si pielea deosebita. Rochia ne atrage atentia nu doar prin culoarea deosebita ci si prin bretelele prinse pe umarul drept si prin funda din talie.

Olivia Wilde si-a facut aparitia la premiile Golden Globe intr-o creatie Gucci. Rochia gri metalizat urmareste cu precizie silueta sculpturala a actritei. Olivia Wilde a optat pentru sandale Jimmy Choo si poseta plic Judith Leiber. Mai trebuie amintite decolteul superb expus de actrita si diamantele ce contribuie la look-ul de “regina a ghetii” sugerat de rochie.

Lisa Edelstein stie care ii sunt atuurile si nu se fereste sa le arate. Aceasta a ales pentru premiile Golden Globe o rochie semnata George Shakra accesorizata cu bijuterii Lorraine Schwartz, poseta plic Judith Lieber si sandale Jimmy Choo. Rochia argintie cu un decolteu impresionant are un aer clasic si foarte feminin. Nu putem nega ca actrita in vasta de 44 de ani reuseste sa atraga privirile asupra ei.

Lauren Graham
, vedeta serialului Parenthood, a optat pentru o rochie roz din satin ce aminteste de creatiile anilor ’80. Rochia cu umerii goi urmareste linia corpului iar detaliile din zona bustului incearca sa distraga atentia dinspre talie spre decolteu eviidentiind o silueta de clepsidra. Nu putem sa nu mentionam ca materialul pretentios precum si culoarea aleasa ar fi avut nevoie de un model putin mai simplu funda prinsa de decolteu incarcand rochia.

Click aici pentru restul topului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.