Lucian Mandruta se dadea acum un an si jumatate mare moralist si se oferea sa-l infieze pe baiatul Mihaelei Radulescu, afectat de circul divortului parintilor. Acum, stiristul, care are si el copii, e in mijlocul unui scandal de infidelitate.

In urma cu un an, cand era in plin scandal cu fostul sot, Elan Schwartzenberg, Mihaela Radulescu era suparata pe Mandruta, care ii luase un interviu lui Elan. Ea le-a batut obrazul colegilor ei de trust "care au preferat sa fie cumparati de banii unui milionar", insa nu l-a numit concret pe Mandruta.

Stiristul insa a ripostat. "Daca e vorba de mine, declar in mod oficial ca sunt gata sa-l infiez pe Ayan, copilul Mihaelei si al lui Elan! De fapt, cer oficial custodia copilului! Pentru ca ei, amandoi, mi-au dovedit ca nu sunt in stare sa se poarte ca niste parinti responsabili care sa isi poata creste copilul. Eu am trei copii. Unde mananca trei, mai poate manca unul. Sunt convins ca pot sa-l cresc mai bine, in limitele unor valori morale care, intre altele, nu includ spaga", i-a dat replica Lucian Mandruta in "Cotidianul", citat de Click!

Lucian Mandruta despre interviul cu Elan Schwartzenberg (martie 2009)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.