Diva pop isi doreste un copil cu mult mai tanarul sau iubit, Jesus Luz, si deja s-a consultat cu medicii despre posibilitatea de a deveni mama la 51 de ani.

Potrivit The Sun, Madonna crede ca Jesus va fi un tata fantastic si spune ca in inima ei exista destula dragoste pentru inca un copil.

Se pare ca si Jesus este incantat de ideea de a deveni tata si i-a marturisit cantaretei ca a deveni tata ar fi "cea mai mare aventura a lui si de aceea isi doreste sa o traiasca alaturi de ea".

Madonna este deja mama a patru copii: doi bilogici, Lourdes si Rocco, si doi adoptati din Malawi, David Banda si Mercy James.

Un prieten apropiat cantaretei a declarat ca pentru ea "maternitatea este cea mai mare realizare". "Este constienta ca la 51 de ani va fi mai greu sa conceapa un copil pe cai naturale, dar are o conditie fizica foarte buna si e pregatita pentru aceasta provocare", a adaugat sursa citata.

Regina muzicii pop l-a cunoscut pe Jesus, in varsta de 22 ani, la scurt timp dupa divortul de Guy Ritchie, in timpul unei sedinte foto in Brazilia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.