Linia de produse "Juve Girls" si-a desemnat, marti seara, finalistele in urma unui casting ce s-a desfasurat la Golf Club din statiunea Salice Terme, in prezenta jucatorilor lui Juventus. Anna Roscio, Eugenia Menshikh, Stefania Bisceglia, Sabrina Losi, Stefania Donati si Federica Merli sunt cele sase fete castigatoare in urma voturilor exprimate de un juriu din care a facut parte si Adrian Mutu (foto).

Dupa festivitatea de premiere si primele fotografii cu noua colectie de imbracaminte destinata fanilor, fotbalistii torinezi au descins la un party dat in onoarea lor de comunitatea locala, mai putin portarul Gianluigi Buffon, desemnat de coechipieri sa raspunda intrebarilor suporterilor la Radio 105. inainte de "distractie", internationalul roman a facut, sub comanda lui Fabio Capello, primul antrenament inaintea inceperii noului sezon.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.