Cea mai mare nota din liceul Elena Cuza la bacalaureat a fost obtinuta de solista Alina Sorescu - 9,86, care a terminat liceul ca sefa de promotie. "A fost o perioada stresanta, insa nu mi-a fost foarte greu pentru ca am invatat constant de-a lungul anilor, iar acum nu a trebuit decat sa recapitulez. Sunt mandra de nota obtinuta si sper sa fiu la fel de multumita si la examenul de admitere la facultatea de Comunicare si Relatii Publice. Alina a reusit sa imbine cu succes viata de artist cu cea de eleva, terminand cu brio liceul.

Betty (Etnic), care a terminat Liceul de Muzica Dinu Lipatti, a obtinut la bac 8,83, spune ea, din cauza profesoarelor de romana. "Cea mai mica nota pe care am obtinut-o a fost la limba romana - examenul oral, unde am avut doua babe, fete batrane, care mi-au dat 7,50 pentru ca nu le-am recitat toata poezia "Testament" de Arghezi, ci doar cateva versuri. La romana scris am luat 8,80, in conditiile in care in general nota de la oral este mai mare decat cea la scris. Sunt multumita de media obtinuta si mi-am propus sa dau petrecere pentru toti prietenii mei", spune Betty.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.