Trupa americana de rock Kings of Leon, lidera in clasamentul celor mai vandute albume prin sistemul i-tunes in 2009, intarzie lucrul la cel de-al cincilea album de studio, din cauza pasiunii pentru golf a celor patru membri ai formatiei, potrivit presei din SUA.

Cei patru Followill, trei frati si un var, care in 1999 formau, in capitala muzicii country, Nashville, trupa Kings of Leon se declara fani ai "sportului nobililor", practicat in zilele noastre in special de catre oamenii de afaceri, dupa cum arata statisticile.

Dupa succesul rasunator al ultimului lor album, "Only by the Night" (2008), cei patru au anuntat ca, anul acesta, au de gand sa se relaxeze, sa joace golf, sa pescuiasca si sa faca excursii in salbaticia din Montana, scrie NewsIn.

Fratii Followill nu au mers la scoala, ci au fost educati acasa sau in clase parohiale, petrecandu-si copilaria si adolescenta calatorind, alaturi de tatal lor, predicatorul penticostal Leon, in cinstea caruia si-au luat numele trupei (Regii lui Leon - n.r.).

Ulterior, dupa ce Leon s-a dezis de cultul din care facea parte, cei patru s-au stabilit in Nashville, unde, pornind de la muzica traditionala americana, au inceput sa compuna rock country si au adoptat un stil de viata pe care inainte l-au refuzat.

De atunci, au lansat patru albume de studio, "Youth and Young Manhood" (2003), "Aha Shake Heartbreak" (2004), "Because of the Times" (2007) si "Only by the Night" (2008), ultimul fiiind cel care le-a adus, cu adevarat, succesul, cu trei single-uri number one in Hot Modern Rock Tracks, top care listeaza, inca de la sfarsitul anilor '80, cele mai difuzate piese rock la posturile de radio americane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.