Dupa mai multe certuri ce au tot avut loc in perioada sarbatorilor de iarna, Brad Pitt si Angelina Jolie s-au hotarat sa mearga pe drumuri separate.

In ciuda faptului ca initial hotarasera sa raman impreuna de dragul copiilor, revista Now dezvaluie ca cei doi actori si-au contactat deja avocatii in privinta despartirii.

In ultimele saptamani, intreaga familie a locuit in casa din Long Island, New York, unde Angelina a filmat cateva scene pentru filmul "Salt". Dar, in vreme ce multe familii se bucura de timpul petrecut impreuna de sarbatori, Brad si Angelina au avut o serie de certuri puternice.

"Angelina si Brad sunt tristi ca s-a ajuns la asta, dar niciunul nu mai putea suporta situatia. Au decis sa se desparta, de dragul linistii lor. Daca nu fac acest pas acum, Dumnezeu stie ce se va mai intampla. Brad bate in retragere mai mult decat Angelina, dar ea este constienta ca nu poate sa-l mai tina langa ea.Simte ca i se rupe inima, insa nu are ce sa faca. Nu va fi o despartire usoara, mai ales ca urmeaza sa-si imparta o averea de mai bine de 150 milioane de lire sterline si sa nu uitam si de cei sase copii. S-ar putea sa fie cea mai urata despartire de la Hollywood de pana acum", a declarat o sursa pentru revista Now.

Ce au de impartit:

  • cei sase copii pentru care Angelina vrea custodie totala; Brad vrea macar sa-si viziteze copii biologici;
  • o avere estimata la 150 milioane lire sterline, din care Angelina vrea un procent de cel putin 25%;
  • proprietatile din Los Angeles, sudul Frantei, New Orleans si Berlin;
  • o colectie de arta evaluata la aproximativ 15 milioane de lire sterline, la care se adauga piesele de mobilier si obiectele de arta din toate casele pe care le detin, estimate la cel putin 4 milioane de lire;
  • Fundatia Jolie-Pitt, fondata in 2006. In 2008 cuplul a donat peste 4 milioane de lire sterline in scopuri caritabile, dar acest lucru ar putea lua sfarsit in viitor.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.