Presedintele socialist al Boliviei, Evo Morales, a comentat in presa locala despre superproductia "Avatar", spunand ca aceasta poate inspira lupta anticapitalista si pentru protejarea mediului.
"Este multa fictiune in film, dar poate fi un model pentru lupta impotriva capitalismului si pentru protejarea naturii", spune presedintele care militeaza pentru nationalizarea resurselor in Africa si ale carui eforturi pentru protejarea naturii i-au adus supranumele de "erou mondial al planetei Pamant" ("World Hero of Mother Earth"), potrivit NewsIn.

Morales, in varsta de 50 de ani, a mers la cinema cu fiica sa de 15 ani si s-a aratat incantat de film, mentionand ca a mai mers la cinematograf de numai alte doua ori pana acum.

Filmul 3D al lui James Cameron, al carui fir epic se contureaza in jurul unei firme diabolice de pe Terra, The Corporation (Corporatia), care incearca sa exploateze cu orice pret materialul genetic al extraterestrilor, este pe cale sa devina unul cel mai bine vandut film din istorie, cu incasari de peste 1,1 miliarde de dolari pana in prezent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.