Supermodelul si detinatoarea titlului de Miss Univers 2004, Jennifer Hawkins, a acceptat ca poza nud sa fie publicata fara retusari din dorinta de a promova in randul femeilor o imagine de sine sanatoasa.
Editia australiana a revistei Marie Claire va pune pe coperta editiei din februarie 2010 o poza nud a modelului Jennifer Hawkins, in care aceasta 'poarta' doar machiaj pe fata. Poza needitata arata corpul modelului asa cum este: cu mici decolorari ici colo, putina celulita pe coapse, cute ale pielii de pe talie si chiar si forma oaselor genunchilor.

Poza va fi scoasa la licitatie, iar fondurile obtinute vor fi donate fundatiei Butterfly, o organizatie axata pe acordarea de sprijin persoanelor cu probleme de alimentatie si cu imagine de sine negativa, scrie Kudika.

"Nu am o silueta de silfida. Am considerat ca ar fi bine sa le transmit femeilor ca e mai bine sa fie asa cum sunt ele si sa aiba incredere in fortele proprii"
, a declarat Jennifer. Criticile la adresa initiativei revistei nu au intarziat insa sa apara, pe motiv ca Hawkins nu poate reprezenta femeia obisnuita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.