La 7 luni dupa moartea sa Michael Jackson inca umple paginile ziarelor de stiri. In orasul natal al lui Michael, Gary (Indiana), se va construi un parc de distractii in memoria sa. Va fi un parc tematic insotit de o replica a proprietatii Neverland, din California. Lucarile incep in acest an.
Proiectul este unul amplu, incluzand si un hotel cu 300 de camere si un centru cultural. Organizatorii vor amenja si un muzeu pentru fanii regretatului artist. Mai mult, vor construi un montagne russe cu decoruri inspirate din “Thriller”, potrivit Musichat.

Surse apropiate familiei “regelui muzicii pop” spun ca acestia intentioneaza sa transforme Neverland intr-un muzeu dedicat lui Michael. El a achizitionat ferma in 1988 si a reprezentat pentru el un vis devenit realitate. Dupa scandalul de pedofilie, petrecut 17 ani mai tarziu, a parasit proprietatea.

Simultan cu aceste initiative de comemorare, s-a finalizat ancheta privind moartea artistului si se pare ca medicul sau personal, Conrad Murray, urmeaza sa fie pus sub acuzatie. Acesta, ca masura de precautie, si-a schimbat avocatul, angajandu-l pe celebrul J. Michael Flanagan, cel care a scapat-o in 2007 pe Britney Spears de acuzatia de fuga de la locul accidentului.

Starul a decedat in urma unei intoxicatii acute cu Propofol, dupa o injectie facuta de o alta persoana, cauza decesului fiind, astfel, omuciderea, potrivit certificatului de deces obtinut de publicatia britanica News of the World.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.