Urmatorul film din seria "James Bond", al 23-lea din serie, care il pastreaza pentru rolul celebrului spion pe britanicul Daniel Craig, protagonist si in ultimele doua filme Bond, va folosi tehnologia 3D, anunta The Sun.

Pentru regia filmului care urmeaza sa fie lansat in 2011 este preferat cineastul britanic Sam Mendes, care a mai realizat, printre altele, "American Beauty", pentru care a castigat un Oscar in 2000, "Road to Perdition" si "Revolutionary Road". Mendes se afla deja in discutii avansate pentru semnarea contractului.

Celebrul spion James Bond, creat in 1953 de Ian Fleming, a dat nastere unei serii de 22 de filme, in care rolul celebrului personaj a fost interpretat de Sean Connery, George Lazenby, David Niven, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan si Daniel Craig. Cel mai nou film din serie, "Quantum of Solace", a fost lansat in octombrie 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.