Kimberly Wyatt, starul Pussycat Dolls, pe care telespectatorii MTV la MTV Idol, spera sa dea lovitura cu noul show Got to Dance!

Focoasa dansatoare si cantareata spera ca noul ei proiect care va fi lansat in cursul acestui an, sa ii inspire pe adolescenti si sa ii ajute sa isi canalizeze energia specifica varstei. In opinia sa, dansul este o activitate benefica atat pentru fizic cat si pentru spirit care ii poate ajuta sa faca fata tuturor provocarilor. Ea insasi a apelat la dans in adolescenta si a simtit pe pielea ei cum este sa-ti folosesti la maximum energia si puterea.

Kimberly Wyatt crede ca adolescentii pot trece mai usor prin aceasta perioada deseori confuza si tulburata daca sint indrumati sa nu-si iroseasca talentul, fantezia si creativitatea. Dansul este o activitate care le poate satisface din plin tinerilor nevoia de miscare si libertate si se poate transforma intr-un refugiu in care se pot retrage oricind.

Kimberly Wyatt, membra a juriului emisiunii “Got to dance”, ii incurajeaza pe tinerii talentati sa-si ocupe timpul intr-un mod util si placut si-i indeamna la libertate de exprimare prin dans.

Fanii trupei Pussycat Dolls pot urmari miercuri, 13 ianuarie, de la ora 19.00 la MTV IDOL detalii picante despre viata fetelor si despre cum si-au inceput cariera muzicala. De asemenea, vor putea urmari si cele mai fierbinti videoclipuri ale trupei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.