Actorul american Tobey Macguire si regizorul Sam Raimi nu vor mai face parte din echipa care va lucra la al patrulea film din seria Spider Man, au anuntat reprezentantii casei de productie Sony Pictures si ai Marvel Studios.

Reprezentantii casei de productie au anuntat ca un nou film va fi lansat in 2012, cu o noua poveste, un nou regizor si o noua distributie. Noua pelicula se va axa pe alter-ego-ul supereroului, Peter Parker, in liceu.

"Sunt mandru de ceea ce am realizat cu franciza Spider Man in ultimii 10 ani. Lasand filmul la o parte, am format o serie de prietenii de durata. Abia astept sa vad noul capitol din aceasta incredibila poveste", a spus Macguire, potrivit NewsIn.

Sam Raimi, care a regizat primele trei pelicule din franciza, a adaugat ca a lucra la aceste filme a reprezentat pentru el o experienta unica. "Desi asteptam sa facem impreuna o a patra pelicula, studioul si Marvel au o oportunitate unica de a duce franciza intr-o directie noua si stiu ca vor face o treaba minunata", a spus regizorul.

"Suntem incantati de posibilitatile creative pe care le aduce reintoarcerea la radacinile lui Peter"
, a declarat Amy Pascal, unul dintre directorii Sony Pictures Entertainment.

Primele trei pelicule Spider Man lansate in 2002, 2004 si 2007 au fost succese in box-office, castigand in total 2,5 miliarde de dolari la nivel mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.