Dupa moartea logodnicei sale, Tila Tequila a ramas singura, fara prieteni, si a inceput sa faca abuz de contul de Twitter unde face dezvaluiri socante.
Vedeta a postat recent pe pagina persoanala de Twitter ca in urma cu 11 ani a avortat din cauza agresivitatii iubitului ei de la acea vreme, relateaza HuffingtonPost.

"La 17 ani am ramas gravida si iubitul meu de atunci m-a lovit in stomac cu un ciocan si am facut avort. Imi vine sa plang cand ma gandesc ca inauntru crestea o viata, dar apoi imi vine sa plang de bucurie cand vad ca am ajuns atat de departe de viata aceea! Multumesc Doamne! De asemenea imi vine sa plang de fericire si cand vad ca am reusit sa ajung sa le platesc parintilor mei toate datoriile... Cand aveam 11 ani, obisnuiam sa ma ascund in dulap si plangeam si scriam pe pereti si ma rugam sa fiu bine.Uneori, de atata plans, adormeam si ma trezeam tot in dulap…eram doar un copil dar trebuia sa traiesc ca un adult”, a povestit vedeta care promite ca va scrie o carte dedicata copilului ei nenascut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.