Producatorii americani vor lansa pe 8 martie "Valleys of Neptune", un album cu 12 melodii inedite ale legendarului chitarist.

Produs de sora vitrega a lui Hendrix, Janie, discul va contine, printre altele, varianta originala a piesei "Hear My Train A Comin" si un cover al hit-ului "Sunshine Of Your Love", lansat de trupa Cream, in care s-a remarcat Eric Clapton.

Melodiile de pe album au fost inregistrate de Hendrix in diferite studiouri din SUA si Marea Britanie, intre 1968 si 1970, potrivit NewsIn.

Considerat de multi critici cel mai valoros chitarist din toate timpurile, Jimi Hendrix a facut cariera in anii muzicii hippie, cucerind intreaga lume prin talentul sau de instrumentist. S-a numarat printre participantii la celebrul festival in aer liber de la Woodstock si a murit, in conditii neelucidate, la doar 27 de ani.

Cele mai multe ipoteze privind decesul sau vizeaza supradoza de medicamente, alcoolul si drogurile, asemenea cazurilor altor doi artisti din aceeasi perioada, Janis Joplin si Jim Morrison, liderul grupului The Doors. Ironia sortii a facut ca Joplin si Morrison sa moara tot la varsta de 27 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.