La 56 de ani, starul american John Malkovich este unul dintre cei mai solicitati actori din 2010, pentru roluri in trei filme si alte trei proiecte cinematografice la care filmarile ar putea incepe tot anul acesta, potrivit presei americane de specialitate.

Prima pelicula de pe agenda de lucru a lui Malkovich este drama "Secretariat", la care actorul filmeaza deja alaturi de Diane Lane si Scott Glenn, relateaza NewsIn.

Dupa acest film, actorul se va muta pe platourile productiei "Red", in rolul unui fost agent CIA. Inspirat de un serial de benzi desenate, filmul ii va avea in distributie si pe Morgan Freeman, Bruce Willis si Helen Mirren, urmand sa fie regizat de germanul Robert Schwentke, cunoscut pentru SF-ul "The Time Traveler's Wife" (2009). Filmarile vor incepe luna aceasta in Canada, la Toronto, iar premiera este programata pentru luna octombrie.

Tot in 2010, Malkovich va incepe sa filmeze si pentru a patra pelicula din seria "Spiderman", alaturi de Tobey Maguire, Anne Hathaway si Kirsten Dunst. Intarzierile din graficul de pre-productie vor face insa ca filmul sa nu apara pe marile ecrane mai devreme de mai 2011.

Si tot anul acesta, John Malkovich va trebui sa se ocupe de pregatirea comediei romantice "Paper Towns" - adaptare a unui roman scris de John Green in 2008. Actorul va produce filmul alaturi Mandate Pictures.

Lista de proiectelor in care va fi implicat actorul anul acesta nu se opreste insa aici. "Broken City" si "Historya" sunt alte doua pelicule la care va avea de lucru, fie ca producator, prin propria casa de filme, fie ca protagonist.

In privinta premierelor din 2010, fanii lui Malkovich sunt nerabdatori sa il vada in westernul "Jonah Hex", care va rula din iunie.

John Malkovich este unul dintre cei mai respectati actori de la Hollywood, recunoscut pentru versatilitatea rolurilor sale. Are in palmares doua nominalizari la Oscar, pentru prestatiile din "Places in the Heart" (1984) si "In the Line of Fire" (1993), printre rolurile sale memorabile numarandu-se insa si cele din "The Killing Fields" (1984), "The Glass Menagerie" (1987), "Dangerous Liaisons" (1988), "Of Mice and Men" (1992), "Mary Reilly" (1996), "Con Air" (1997), "Rounders" (1998), "Les misérables" (2000) si "Klimt" (2006).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.