Fostul campion mondial in Formula 1 si Nicole, membra trupei Pussycat Dolls, au decis sa mearga pe drumuri separate pentru a se concentra asupra carierei.

Nicole si Hamilton s-au cunoscut la premiile MTV Europe Music Awards din anul 2007, urmand ca din mai 2008 sa se afiseze in public impreuna. In scurt timp, cei doi au devenit unul dintre cele mai populare si iubite cupluri din showbiz.

In 2009, cuplul s-a confruntat insa cu distanta: in timp ce Nicole se afla cu trupa in turneu, Lewis era ocupat cu circuitul Grand Prix. In prezent, Hamilton se afla in Elvetia, iar Nicole in Los Angeles.

Cei doi au declarat ca vor ramane prieteni buni. Se pare insa Hamilton, in varsta de 25 de ani, a fost cel care a incheiat relatia, din moment ce Nicole, in varsta de 31 de ani, a declarat nu de putine ori ca Lewis este sufletul ei pereche: "Lewis este un barbat minunat, este un geniu, cred tot mai mult ca el ar putea fi alesul", scrie DailyMail.

Pe viitor, Nicole anunta un album solo, "My name is Nicole", pentru care colaboreaza cu Will.I.Am si Lady GaGa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.