Oana Ionita este pasionata de dans de cand se stie, iar primele lectii le-a luat la varsta de patru ani. A absolvit liceul de coregrafie si a fost balerina la Opera Romana.

Este coregraf si Bebelusa la “Cronica Carcotasilor”, iar in timpul liber preda lectii de dans la o sala din Capitala si face coregrafii pentru diferite trupe romanesti.

Cu toate acestea, Oana continua sa se perfectioneze in arta dansului si nu rateaza nici un workshop, fie ca este in tara sau in strainatate. Si-a facut multi prieteni printre elitele dansului mondial, dar cel mai mult a impresionat-o Salah, pe care l-a cunoscut in Cehia, in vara anului trecut.
Cotat in momentul de fata ca fiind cel mai bun dansator din lume, Oana spune despre Salah ca “stie sa faca lucruri incredibile din propriul corp, poate sa converteasca sunetele din muzica in miscare. M-a socat aparitia lui in sala de dans, pe scena si in concursuri. Salah este fara indoiala cel mai bun show man din lume.”

Si pentru ca sunt multi iubitori de dans care il admira, dar nu au avut ocazia sa-l intalneasca sau sa mearga la un spectacol al dansatorului, Oana a decis sa organizeze un workshop si sa-l aduca pe Salah in Romania.

Astfel, pe 15, 16 si 17 ianuarie puteti sa-l intalniti pe Salah. Cel mai bun dansator din lume vine in Romania pentru trei zile de extrem dance workshop si party.

Prima intalnire cu Salah va avea loc vineri, 15 ianuarie, la “Jet Set Events Hall”, fosta locatie Bingo Europa, acolo unde, Oana si C.R.B.L. vor fi MC-ii unei petreceri de pomina in onoare invitatului special.

Asadar, daca vreti sa luati lectii de dans de la cel mai bun dansator din lume, accesati site-ul www.danceplanet.ro si inscrieti-va la maratonul dansului. Tot aici veti gasi si detalii despre cele trei zile de workshop.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.