SF-ul 3D Avatar, regizat de James Cameron, este pentru a patra oara lider al box-office-ului american de week-end, cu incasari de 48 de milioane de dolari din bilete vandute in SUA, potrivit Internet Movie DataBase (IMDB).
"Avatar" a adus box office-ului american incasari de aproximativ 430 de milioane de dolari intr-o luna. Pelicula, care a costat aproape 500 de milioane de dolari, a depasit deja pragul de un milion de dolari din vanzarea de bilete in intreaga lume, potrivit NewsIn.

"Avatar" este, potrivit specialistilor, cel mai scump film din istorie - a avut un buget de 240 de milioane de dolari pentru realizarea filmului si inca aproximativ 260 de milioane cheltuieli de marketing. Pelicula 3D, cu Sigourney Weaver, Sam Worthington si Zoe Saldana in distributie, prezinta o planeta indepartata numita Pandora, locuita de rasa Na'vi, unde cativa pamanteni trebuie sa lupte pentru a-si gasi locul.

Urmatoarele locuri in box-office-ul american de weekend sunt ocupate, pentru al treilea weekend, de noua aventura a celui mai faimos erou al lui Arthur Conan Doyle, "Sherlock Holmes", pelicula regizata de Guy Ritchie, cu Jude Law si Robert Downey Jr. in distributie, care a realizat incasari de 16,6 milioane de dolari, si, din nou, de animatia "Alvin and the Chipmunks", a doua parte a povestii veveritelor Alvin, Simon si Theodore, la care s-au vandut bilete in valoare de 16,3 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.