Purtatorul de cuvant al lui Barack Obama a sugerat ca presedintele nu trebuie sa-i supere pe fanii serialului "Lost" sustinand discursul anual despre starea natiunii in aceeasi seara in care va fi difuzat un episod crucial al seriei.

Postul ABC a programat in seara de 2 februarie trei ore din acest serial ce relateaza aventurile unor persoane izolate pe o insula misterioasa, dupa un accident de avion. Va fi vorba despre primul episod din a sasea si ultima serie a acestui film creat de JJ Abrams, care a realizat si "Alias" si "Star Trek".

"Nu prevad un scenariu in care milioane de oameni care sperau sa asiste la incheierea 'Lost' nu vor putea face acest lucru din cauza presedintelui"
, a spus Robert Gibbs, informeaza NewsIn, citand AFP.

El a raspuns intrebarii unui juurnalist de la ABC, dupa ce un grup de internauti format recent pe Facebook si Twitter l-a implorat pe Obama sa nu aleaga ziua de 2 februarie pentru discurs.

Aceasta data, menita sa-i dea timp lui Obama pentru ca Congresul sa adopte reforma medicala, a fost mentionata de presa americana. Gibbs a refuzat sa precizeze cand va avea loc discursul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.