Dupa un 2009 in care chiar si cupluri solide s-au destramat, 2010 se anunta la fel de surprinzator in materie de despartiri ale starurilor. Un studiu efectuat in Marea Britanie arata ca increderea populatiei in relatiile celebritatilor nu este este deloc ridicata.
Tabu ne prezinta un top 10 al despartirilor probabile in 2010 asa cum le vede publicul bitanic. Cauzele despartirilor sunt, insa, fictive.
  • 10. Inaintarea in varsta si caracterul dificil al homosexualilor fac ca mariajul lui Elton John cu David Furnish sa para lipsit de viitor in ochii englezilor care il vad deja ca pe un mosneag clasic, dornic sa-si petreaca batranetea doar cu propria ranchiuna.
  • 09. Nu se stie din cauza cui se va intampla asta, dar Demi Moore si Ashton Kutcher nu vor face Revelionul 2011 impreuna. Poate ca Ashton se va fi plictisit pana la finele anului si de zeama buna si de gaina batrana. Sau poate ca Demi isi va cauta pe cineva mai tanar.
  • 08. Tom Cruise si Katie Holmes isi vor da seama ca nu sunt potriviti unul pentru celalalt si, cu amiabilitate, vor imparti custodia micutei Suri care va primi, in continuare, haine de designer de la ambii parinti.
  • 07. Dupa ce va viziona a o mia oara videoclipul VideoPhone pe care Beyonce l-a realizat impreuna cu celebra Lady GaGa, Jay-Z va fi ravasit psihic de frumusetea celei din urma. Fapt pentru care o va parasi pe cea dintai si isi va lua definitiv numele de scena si de viata de zi cu zi Jay Germanotta.


Click aici pentru a vedea scenariul celorlalte presupuse despartiri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.