Pelicula 3D "Avatar", care a uimit lumea cinematografica devenind filmul ce a realizat cel mai rapid incasari de peste un miliard de dolari, ar putea avea doua continuari, potrivit intentiei regizorului canadian James Cameron, informeaza cotidianul britanic The Guardian.

Cameron a vorbit despre "Avatar" ca fiind un proiect de trei filme inca din 2006. Potrivit jurnalistilor britanici, doua continuari ar avea sens data fiind incredibila tehnologie pusa la punct de Weta Digital si Industrial Light and Magic pentru a aduce spectaculoasa lume a Pandorei pe ecrane, inventarea unui intreg limbaj pentru populatia Na'vi si faptul ca filmul ce ruleaza in prezent are un final deschis.

"Ar putea exista continuari, daca merge bine. Daca nu are succes, nu",
a spus Cameron despre "Avatar", in urma cu trei ani. Luna trecuta, cineastul declara pentru MTV ca are o idee de poveste pentru o trilogie, dar ca inca nu a inceput sa lucreze la un scenariu, relateaza NewsIn.

Potrivit jurnalistilor de la The Guardian, in ambele continuari ar urma sa apara personajele principale din "Avatar", Jake Sully (interpretat de Sam Worthington) si Neytiri (Zoe Saldana), in anul 2154, pe planeta Pandora.

"Avatar" este, potrivit specialistilor, cel mai scump film din istorie, a avut un buget de 240 de milioane de dolari pentru realizarea filmului si inca aproximativ 260 de milioane cheltuieli de marketing.

Pelicula 3D, cu Sigourney Weaver, Sam Worthington si Zoe Saldana in distributie, prezinta o planeta indepartata numita Pandora, locuita de rasa Na'vi, unde cativa pamanteni trebuie sa lupte pentru a-si gasi locul.

Regizorul James Cameron a castigat in 1997 premiul Oscar, cu pelicula "Titanic", ce este filmul cu cele mai mari incasari la nivel mondial, de 1,8 miliarde dolari, potrivit Box Office Mojo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.