Chitaristul Slash a dat cu piciorul la o adevarata avere, estimata la sute de milioane de dolari, care i-a fost oferita pentru a reveni in trupa Guns N Roses, motivul refuzului fiind relatia sa cu solistul Axl Rose si, implicit, perspectiva unei colaborari insuportabile, scrie presa americana.

"Nu cred ca exista vreo sansa de reformare a trupei in vechea formula. Lucrurile erau atat de <abrazive> cand am plecat, incat nu m-am gandit niciodata ca ar fi frumos sa ne reunim. Pentru ca stiu ca nu ar fi!", a declarat Slash, care canta, in prezent, in trupa Velvet Revolver.

Referindu-se la suma care i-a fost oferita pentru a se intoarce in Guns N’Roses, Slash a declarat ca nu isi aminteste cifra exacta, dar ca era vorba de o suma exorbitanta. Cand a fost intrebat de revista GQ daca a fost vorba de sute de milioane de lire, chitaristul a confirmat.

"Sunt o persoana destul de realista si nu consum energie intrebandu-ma <ce-ar fi daca?>. Daca aud muzica minunata pe care am facut-o impreuna, am respect pentru ceea ce a fost si apreciez. Dar nu sunt la fel ca ceilalti din trupa, care vor sa recreeze trupa de atunci pentru ca sunt atat de multi bani la mijloc", a mai spus chitaristul, potrivit NewsIn.

Amintindu-si anii de glorie ai Guns N’ Roses, Slash se declara trist ca divergentele ce au dus la despartire nu au putut fi lasate de-o parte pana azi. "Cand eram pe scena, eram o adevarata forta impreuna. Dar am ajuns la un punct in care, in afara scenei, ne era imposibil sa stam in aceeasi incapere si sa facem muzica. E trist ca ceva atat de bun nu mai exista, desi ambii suntem inca in viata si pe aceeasi planeta", a incheiat Slash, care a parasit Guns N' Roses in 1996.

Trupa de hard-rock Guns N' Roses a fost formata in 1985 si a vandut aproximativ 90 de milioane de discuri. Primul album al trupei, "Appetite for Destruction", a fost vandut in peste 25 de milioane de exemplare in toata lumea si a ajuns pe locul 1 in topurile Bilboard. Cel mai nou disc Guns N' Roses, "Chinese Democracy", lansat in noiembrie 2008, s-a vandut in peste 3,2 milioane de exemplare in toata lumea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.