Vedeta se declara dezamagita ca nu are in palmares un Oscar, pe care, crede ea, l-ar fi meritat pentru rolul din musicalul biografic "El Cantante", in care a jucat alaturi de sotul sau, cantaretul Marc Anthony, relateaza presa internationala.

Cunoscuta in ultimii ani si ca interpreta de muzica pop, actrita este de parere ca, datorita prestatiei sale din aceasta pelicula, se cuvenea sa obtina, in 2008, macar o nominalizare la prestigioasele distinctii ale Academiei Americane de Film.

"Gala Oscarurilor din 2008 a fost la doar cateva zile dupa ce nascusem gemenii. Ma gandeam cum ar fi sa primesc Oscarul pe patul din maternitate, insa, pana la urma, am ramas cu frustrarea de a nu fi fost nici macar nominalizata, desi cred ca meritam asta", spune vedeta, potrivit NewsIn.

In varsta de 40 de ani, Jennifer Lopez si-a inceput cariera de actrita in 1986. Cele mai importante filme in care a jucat sunt comedia "Jack",

regizata de Francis Ford Coppola, thriller-ul "U Turn", realizat de Oliver Stone, si horror-ul "Anaconda", in care i-a avut ca parteneri pe Jon Voight si Eric Stoltz. In 1998, a fost nominalizata la Globurile de Aur, pentru rolul din musicalul "Selena".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.