Sylvester Stallone a suferit un accident la filmarile pentru cea mai noua productie in care apare, "The Expendables".

Actorul, in varsta de 63 de ani, a ajuns la spital dupa ce si-a fracturat gatul in timp ce filma o scena de lupta cu Stone Cold Steve Austin. In urma accidentului, Stallone a avut nevoie de operatie pentru a-i fi introdusa o placa de metal in zona gatului.

Intr-un interviu pentru revista FHM, actorul povesteste ca scenele de bataie din film sunt foarte reale, drept dovada si accidentul suferit.

"Eram sapte barbati, unul mai puternic decat celalalt, care ne bateam. (...) Bataia dintre mine si Austin a devenit atat de infocata, incat am sfarsit prin a-mi fractura gatul. Nu glumesc. Nu am mai spus nimanui pana acum asta, dar a trebuit sa suport cateva operatii dificile dupa aceea. Acum, am o placa de metal implantata in gat", a marturisit actorul, potrivit The Telegraph.

"The Expendables"
, prezinta povestea unor mercenari angajati sa alunge un dictator, si ii aduce impreuna pe unii dintre cei mai renumiti actori de filme de actiune: Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Mickey Rourke si Jason Statham. De asemenea, in pelicula mai apare si actrita Brittany Murphy, care a murit luna trecuta, la varsta de 32 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.