In anul care abia s-a incheiat, Ashton Kutcher, Britney Spears si Barack Obama au fost cele mai "urmarite" vedete internationale, active pe site-ul de micro-blogging Twitter.
Din lipsa de ocupatie, pentru a fi mai aproape de fani sau pentru a putea da replica fara cenzura colegilor de breasla, in 2009 vedetele si-au facut simtita prezenta pe Twitter (unele mai mult decat altele), iar la final de an, un bilant obiectiv a stabilit care au fost cele mai populare vedete din intreaga lume.

Conform mirror.co.uk, in fruntea clasamentului se afla Ashton Kutcher, cu nici mai mult nici mai putin de 4.238.623 followers, urmat indeaproape de Britney Spears (4.085.720), Ellen DeGeneres (3.980.762), Barack Obama (2.974.399) si Oprah Winfrey (2.894.876). Pe locul sase gasim cel mai popular utilizator al site-ului de micro-blogging din Marea Britanie, trupa Coldplay, potrivit Unica.ro.

Util sau nu, Twitter-ul a prins foarte bine si in randul vedetelor din Romania, printre numele cu rezonanta care au fost active in 2009, numarandu-se: Andreea Raicu, Andi Moisescu, Razvan Exarhu, Dragos Bucurenci, Cristian Mungiu, Loredana, Giulia Anghelescu, Mihai si Florin (HI-Q), Catalin Botezatu sau Robert Turcescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.