Daca va intrebati cum a reusit Warren Beatty sa seduca America, raspunsul este simplu: actorul a luat fiecare cetateanca pe rand. Conform biografiei starului, acesta s-a culcat cu cate o femeie pe zi in fiecare zi a anilor lui de celibat, 35 la numar.
Biografia dezvaluie ca actorul si-a pierdut virginitatea la 20 de ani si ca din ziua respectiva pana in momentul in care s-a cuplat cu Annette Bening (1992) a facut sex cu o femeie diferita in fiecare zi. Un calcul simplu duce la un rezultat uluitor: 12.775 femei au trecut prin patul lui Beatty.

Printre cele 12.775 se numara si nume celebre cum ar fi Madonna, Natalie Wood, Diane Keaton sau Joan Collins, potrivit Tabu. De altfel, Collins a fost si singura care s-a plans de Beatty. Ea s-a despartit de acesta pentru ca o istovea prea tare si ar fi fost terminata dupa cativa ani de sex cu acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.