Primul ministru britanic Gordon Brown a primit o dura "lovitura in pantaloni": a fost desemnat de catre revista pentru barbati GQ, drept "cel mai prost imbracat barbat al anului".
"Gordon Brown reprezinta orice altceva decat un exemplu al stilului britanic" a afirmat revista GQ despre premierul Marii Britanii, care anul acesta se pregateste de o dura confruntare electorala.

Brown a reusit sa ii depaseasca chiar si pe comediantul Russell Brand si pe Nicolas Sarkozy, presedintele Frantei, in topul celor mai prost imbracati barbati.

Sarkozy este si el aspru criticat cu privire la boacanele sale vestimentare: "Poate ca presedintele francez ar trebui sa petreaca mai putin timp facandu-si griji despre statura sa si mai mult timp facandu-si griji despre stilul sau", afirma GQ, despre Sarkozy, care poarta tocuri, complexat de inaltimea sa (1, 65 m).

In top 10 cei mai prost imracati barbati se afla si Boris Johnson, primarul Londrei, dar si “prea-iubitul” conducator al Coreei de Nord, Kim Jong-Il, din a carui imagine nu lipseste niciodata jacheta militara caramizie.

La polul opus, in topul celor mai bine imbracati barbati il aflam pe eroul seriei Twilight, actorul de 23 de ani, Robert Pattison. Pe locul doi se afla, potrivit www.skynews.com.au, membrii trupei Take That, urmati de catre solistul trupei Arctic Monkeys, Alex Turner.

Adeversarul politic al lui Gordon Brown ii da o lovitura dura de imagine acestuia, pentru ca il regasim pe locul 8 in topul celor mai stilati barbati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.