Al treilea film din seria "Ghost Busters", ai carei protagonisti sunt Dan Aykroyd, Bill Muray, Harold Ramis si Sigourney Weaver, va fi realizat anul acesta, urmand sa fie lansat pe marile ecrane in 2011, anunta presa de specialitate din SUA.

Anuntul a fost facut de catre Ramis, care a precizat ca distributia peliculei va include si nume noi, printre care si cel al actorului Cristopher Lloyd.

"Dan Aykroyd a scris un scenariu pentru partea a treia in urma cu cativa ani, insa nimeni nu a parut motivat sa faca filmul. Intre timp, insa, lucrurile s-au schimbat, inclusiv dorinta publicului pentru o continuare, astfel ca filmarile vor incepe, foarte probabil, in vara anului 2010", a mai spus Harold Ramis, potrivit NewsIn.

"Ghost Busters", ale carei prime doua filme au fost regizate de Ivan Reitman, este una dintre cele mai populare serii de comedii SF din toate timpurile, avand ca pretext ideea unor experti in fenomene paranormale care, ramasi fara serviciu, infiinteaza o firma de exterminare a fantomelor.

Primul film din serie, realizat in 1984, a avut doua nominalizari la Oscar si a realizat incasari de aproape 240 de milioane de dolari numai in SUA, de opt ori mai mult decat bugetul productiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.