In plina vacanta de iarna nu ne putem gandi decat la distractie. Petrecerile dintre Craciun si Revelion si-au pus amprenta asupra noastra iar cea mai mare petrecere a anului promite sa ne sece de energie.

Cum macar de data asta nu se poate pune problema sa lasam totul balta si sa ramanem in casa e bine sa invatam cum sa reparam sau sa ascundem efectele dezastruoase ale unei nopti pierdute astfel incat sa aratam a doua zi ca dupa o noapte de somn odihnitor.

Petrecerile inseamna, in general, alcool, fum de tigara in exces, muzica tare si ore tarzii de noapte. Drept rezultat dimineata urmatoare se anunta de cosmar. Chiar daca te tii departe de alcool, restul elementelor au sanse mari sa te doboare. Sfaturile pe care ti le-am pregatit te vor ajuta sa ascunzi, pe cat posibil, oboseala pentru a face fata sezonului de petreceri.

Kudika ne dezvaluie mai multe secrete care ne vor ajuta sa fim in forma dupa petrecerea de Revelion:

  • Pasul 1. Inainte de a adormi aeriseste bine camera. Aerul curat te va ajuta sa dormi mai bine. Intre timp indeparteaza machiajul de petrecere, foloseste o lotiune pentru a tonifia tenul si maseaza fata cu putina crema hidratanta. Nu folosi foarte multa crema deoarece aceasta poate contribui in astfel de contexte la retentia de apa a pielii. Incearca sa bei cat mai multa apa inainte de culcare si pregateste-te sa faci acelasi lucu si in ziua urmatoare. De asemenea, foloseste pentru somn o perna adecvata care sa iti ridice capul.

Click aici pentru a urmari si ceilalti pasi care te vor ajuta sa fii in forma chiar si dupa o noapte de petrecere.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.