La 89 de ani, legendarul actor american Mickey Rooney marturiseste, intr-un interviu acordat presei britanice, ca varsta nu este argument pentru a te retrage, mai ales daca ai aceasta meserie "in sange".
Slab si chel, dar cu o dantura perfecta si acelasi stil "smecher" in a raspunde la intrebari. Asa il descrie jurnalista Tanya Gold, de la The Guardian, pe cel care era odinioara copilul-minune de la Hollywood.

Dupa 82 de ani de la debut, Rooney nu are de gand sa renunte, iar publicul are sansa sa il vada, acum, pe scena de teatru Milton Keynes, in rolul Hardup din "Cenusareasa". "De ce nu ma retrag eu? De ce nu te retragi dumneata?", a glumit el cu reporterul, adaugand ca, la varsta pe care o are, orice "oprire" este o oprire definitiva.

Pasiunea lui Rooney pentru actorie se arata, astfel, la fel de intensa ca in anii cand actorul maruntel, dar plin energie, canta si dansa aproape nonstop, dobandindu-si statutul de megastar cu mult inainte de a-i fi eliberat buletinul de identitate.

Tinut de mana, pe durata interviului, de sotia sa, actrita Jan Rooney, veteranul nu si-a pierdut nici modestia. "Esti un om cu o istoria imensa in spate, tinere", l-a complimentat partenera de viata. Iar replica lui a fost: "Poate ca am o istorie a mea. Istoria este insa ceea ce va ramane, nu ceea ce a fost".

Nascut in 1920 la New York, Mickey Rooney are in palmares peste 250 de filme si patru nominalizari la Oscar. Anul viitor, este anuntat ca actorul va juca intr-o noua pelicula, intitulata "Johnny Blue", informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.