Rihanna trebuie sa renunte la tinutele ei excentrice si sexy in timpul show-ului de Revelion din Abu Dhabi.

Potrivit Musichat, Rihanna va fi mai imbracata ca oricand la concertul special programat in aceasta saptamana la Abu Dhabi. Pentru spectacolul din noaptea de Revelion, artista va primi 500.000 de dolari

"Rihanna se tot gandeste la acest eveniment. Ea vrea ca acesta sa fie cel mai provocator si excentric spectacol vazut vreodata. Chiar daca o mare parte din show implica tinute foarte sexy, dress code-ul din Abu Dhabi nu incurajeaza deloc aceste outfit-uri, " a declarat o sursa pentru Daily Mirror.

Conform Cancan, Rihanna pregatise un show excentric, cu haine minuscule care sa dezvaluie cat mai mult din corpul ei, dar codul impus de religia musulmana nu ii permite sa fie atat de provocatoare pe scena din Abu Dhabi.

Astfel, cantareata este obligata sa regandeasca impreuna cu staff-ul ei intreaga coregrafie si sa pregateasca o garderoba decenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.