Daca in mod normal programul Photoshop este folosit pentru retusarea micilor imperfectiuni ale vedetelor din intreaga lume, iata ca o serie de impatimiti ai graficii digitale reusit sa realizeze cu ajutorul acestui program cateva dintre cele mai frumoase caritaturi ale unor vedete, in cadrul concursului Pinocchio 16.

Concursul Pinocchio, aflat la a 16-a editie, a fost organizat de un portal de profil, worth1000.com, si a reusit sa adune nici mai mult nici mai putin de 69 de caritaturi ale catorva dintre cele mai cunoscute vedete la nivel mondial.

Cea mai votata caricatura, care astfel a primit si titlul de Cea mai frumoasa caricatura de vedeta, este o imagine a actritei Reese Witherspoon, intintulata cu haz "Reese, with a spoon". Caricatura o intruchipeaza pe actrita, mama a doi copii, in momentul in care "primeste" premiul pentru "Hollywood Mom of the Year". Imaginea a fost realizata prin utilizarea a patru imagini distincte.

Pe locurile urmatoare s-au clasat caricaturi cu: Woddy Harrelson, Robert Pattinson (actorul care il interpreteaza pe Edward Cullen in filmul Twilight), Rihanna, Kristen Stewart (actrita care o interpreteaza pe Bella in filmul Twilight), Mike Tyson, Heather Graham, Jessica Alba, Mel Gibson si Hugh Laurie (interpretul lui Doctor House din serialul cu acelasi nume) a carui imagine este intitulata "House gone Wild".

Caricaturile care de pe locurile 11-69 le gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.