Trei actori importanti de la Hollywood, Ethan Hawke, Willem Dafoe si Sam Neill, sunt protagonistii SF-ului cu vampiri "Daybreakers", care va rula si in Romania, din 12 martie 2010

Regizata de fratii Michael si Peter Spierig, care semneaza si scenariul, pelicula australiana prezinta un viitor apocaliptic in care o boala ciudata transforma aproape toti pamantenii in vampiri, hotarati sa stapaneasca planeta, potrivit imdb.com.

Fictiunea de 98 de minute, cu accente de thriller si horror, este fascinanta in special datorita efectelor speciale, apreciate de publicul care a vazut filmul, in avanpremiera, la festivalurile de la Toronto si Austin, potrivit NewsIn.

Premiera americana a filmului este programata pe 8 ianuarie 2010. Originari din Germania, fratii Spierig, au mai realizat doua filme: scurtmetrajul "The Big Picture" si SF-ul "Undead", premiat la Festivalul International de Film de la Melbourne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.