Regizorul Peter Jackson, cunoscut pentru seria "Lord of the Rings", intentioneaza sa ecranizeze un nou roman fantastic, primul dintr-o serie de patru carti, despre o posibila apocalipsa

Intitulat "Mortal Engines", romanul este scris de britanicul Philip Reeve si prezinta un viitor sumbru al Pamantului, de dupa o confruntare nucleara numita Razboiul de 60 de minute, scrie presa americana de specialitate.

Dupa modelul "Lord of the Rings", este posibil ca, in functie de succesul ecranizarii primului roman din serie, Jackson sa aduca in salile de cinema si celelalte trei carti scrise de Reeve, potrivit NewsIn.

Pana atunci, insa, regizorul nascut in Noua Zeelanda se pregateste pentru premiera mondiala a celui mai nou film al sau, "The Lovely Bones", care va rula si in Romania, din 29 ianuarie. Cu o distributie plina de nume importante de la Hollywood, printre care Susan Sarandon, Rachel Weisz, Stanley Tucci si Mark Wahlberg, pelicula reprezinta ecranizarea unui alt roman fantastic, despre o tanara asasinata care ajunge in Rai si isi priveste de acolo ucigasul, cu ganduri de razbunare, dar si pe parintii devastati de tragedia pierderii unicului copil.

Peter Jackson are in palmares trei premii Oscar, castigate in 2004, pentru ultimul film din seria "Lord of the Rings".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.