Actorul american Steven Seagal apare in noua serie a reality-show-ului "Lawman", patruland pe strazi alaturi de politisti si participand la actiunile de prindere a infractorilor, potrivit presei britanice.

"Rolul" din aceasta emisiune TV nu ii este strain lui Seagal, care colaboreaza de peste 20 de ani cu departamentul de politie Jefferson Parish din statul american Louisiana, scrie NewsIn.

In "Lawman", expertul in arte martiale din filmele de actiune munceste, practic, cot la cot cu politistii. "Totul a inceput in urma cu 20 de ani, cand Seagal, un renumit expert in aikido, participa la filmarea unei pelicule in Jefferson Parish. Seriful i-a cerut sa ii invete pe oamenii lui unele competente de auto-aparare si de manuire a armelor. Antrenamentul a avut un succes atat e mare, incat Seagal a fost delegat ofiter", este explicatia pe care o dau, la inceputul emisiunii, realizatorii acesteia.

Seria va fi difuzata in Marea Britanie din ianuarie 2010.

In varsta de 58 de ani, Seagal nu va disparea de pe marile ecrane, anul viitor urmand sa fie lansate nu mai putin trei filme care il au in distributie: "A Dangerous Man", "Born to Raise Hell" si "Machete".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.