SF-ul 3D Avatar, regizat de James Cameron, a incasat 75 de milioane de dolari din biletele vandute in weekend

Cu un buget de productie de 230 milioane dolari, "Avatar" este unul dintre cele mai scumpe filme din istorie. Pelicula 3D, cu Sigourney Weaver, Sam Worthington si Zoe Saldana, prezinta o planeta indepartata numita Pandora, locuita de rasa Na'vi, unde cativa pamanteni trebuie sa lupte pentru a-si gasi locul.

Urmatoarele locuri in box-office-ul american de weekend sunt ocupate de noua aventura a celui mai faimos erou al lui Arthur Conan Doyle, "Sherlock Holmes", pelicula regizata de Guy Ritchie. Cu Jude Law si Robert Downey Jr. in distributie, fimul a inregistrat incasari de 65,4 milioane de dolari. "Sherlock Holmes" va avea premiera in Romania pe 1 ianuarie 2010.

Animatia "Alvin and the Chipmunks", a doua parte a povestii veveritelor Alvin, Simon si Theodore, urmeaza in clasament, cu 50,2 milioane de dolari incasati din vanzari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.