Inspirate de Sarbatori, vedete autohtone si straine au imbracat pentru fani costume specifice Craciunului

Anda Adam: Una dintre cele mai “cool” soliste de la noi, Anda este o Craciunita foarte convingatoare. In plus, are si cateva urari de sarbatori pentru tine, din partea ei si a dansatorilor.

Rihanna - Craciunita “high fashion” de peste Ocean - Fata rea, dar adesea senzuala, a muzicii internationale, a schimbat umbrela cu ceva mai adecvat sezonului rece, cum ar fi o caciula de Mos Craciun.


Elena Gheorghe: Cui nu i-ar placea sa-si primeasca darurile de Craciun de la ea? Puteti sa o ademeniti cu un pahar de lapte si niste fursecuri.

Anna Lesko ar fi mai potrivita sezonului estival, dar chiar si asa, cu un minim ados de beteala ar putea indeplini minunat sarcina de a distribui cadouri in ajunul Craciunului.

Andreea Balan
ti-ar aduce cadoul in pasi de dans, fredonandu-ti o melodie in duet cu Petrisor sau impreuna cu Keo. Oricum ar fi, ai avea parte de sarbatori muzicale.

Vedeti restul topului peYuppy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.