Te-ai hotarat ce tinuta si accesorii vei purta in noaptea dintre ani, dar si ce tip de coafura vei adopta? Iata cateva sfaturi pentru o aparitie impecabila, in functie de alegerea facuta
  • Atentie maxima pielii!

Daca optati pentru un decolteu indraznet sau un minijup sexy, pielea trebuie sa arate cat mai ferm si delicata. Lotiuni tonice si hidratante pentru corp folosite cu cateva zile inaintea petrecerii fac minuni, iar o sedinta la solar ne scoate din cotidian . Mainile au de asemenea nevoie de atentie si ingrijire speciala. Daca nu va plac unghiile false, ingrijiti-va din timp manichiura cu ajutorul diverselor tratamente de intarire si antiexfoliere, precum si creme hidratante care se folosesc atat pentru maini, cat si pentru unghii. Insista cu lotiuni de corp sau chiar uleiuri in zonele unde pielea este mai aspra si exfoliata: coate, genunghi, glezne si calcaie.
  • Tinuta

Vestimentatia trebuie sa fie una stralucitoare. Este permisa incarcarea maxima de culori, paiete, strassuri, sclipici, modele etc. Ideea este ca ceea ce imbraci trebuie sa puna in evidenta calitatile fizice, iar in acelasi timp sa fii sexy si feminina. Te poti inspira in acest sens din revistele de moda si frumusete, dar si din vestimentatia vedetelor. Este indicat ca materialele sa fie spumoase (voaluri spre exemplu), romantice sau chiar metalizate . Accesoriile vor fi pe masura tinutei, insa nu foarte multe.
  • Machiajul festiv

Machiajul te poate face stralucitoare sau poate strica totul! Astfel ca, unei tinute de ocazie ii trebuie un machiaj pe masura. Este indicat sa folosesti culori deschise: galben, roz, bleu, verde, smarald. Poti folosi pentru contrastare un tus aplicat cat mai aproape de gene, pe pleoapa superioara. Nu sunt indicate umbrele pentru ochi, decat daca vei considera neaparat necesar. Poti totusi sa aplici la unghiul intern al ochiului un fard de nuanta mai deschisa decat a celui de pe pleoapa superioara. Genele trebuie bine evidentiate prin rimelare ori, de ce nu, cu ajutorul genelor false. Pleoapa inferioara (dupa ce ai aplicat un anticearcan) poate fi acoperita cu un fard de culoare diferita cu cel folosit pentru pleoapa superioara, ales in asa fel incat culorile sa fie in armonie.

Cititi mai multe in Garbo


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.