2010 se anunta un an bun pentru industria cinematografica. Cum trebuie sa stiti de pe acum ce veti vedea in viitor, Yuppy ne prezinta sase titluri extrem de interesante:

  • Sherlock Holmes

Craciunul intotdeauna a avut o aroma de mister. Dar, cand Craciunul aduce un film despre finalul lumii, iar in el isi face prezenta cel mai mare detectiv din istorie, putem zice ca misterul e rezolvat! Bine, recunoastem, nu e despre Mos Craciun, Iar Sherlock Holmes nu cauta vreun cadou sau un spiridus pierdut prin lume. El trebuie sa descopere si sa opreasca planurile malefice ale unor infractori ce vor sa aduca ce e mai rau pe lume. Clasic, nu? Foarte clasic, dar e un cadou interesant pentru ambele parti. Pentru femei va fi un deliciu sa-l vada pe Robert Downey Jr. si Jude Law in distributie iar barbatii, pe langa actiunea intensa, se vor delecta cu frumoasa Rachel McAdams. Lansarea este programata pentru Craciun in SUA, din pacate la noi va veni pe 1 ianuarie.



  • Robin Hood

Binecunoscuta legenda a celui mai bun arcas din epoca medievala va ajunge pe ecrane in vara anului 2010. Pana acum au mai fost multe ecranizari, insa, nici una mai antrenanta si mai dramatica precum aceasta. In rolul principal, il avem pe indragitul actor de personaje eroice, Russel Crow. I se potriveste de minune acest rol, doar ca, spunem noi, Kevin Costner parea mult mai simpatic si mai degajat. Pe cand in viziunea regizorului Ridley Scott acest personaj trebuie sa fie unul care lupta nu numai pentru a castiga mana frumoasei Marian ci si pentru a elimina coruptia si faradelegile serifului din Nottingham. Toate acestea intr-o viziune mai agresiva si in care lupta contra raului devine una ce implica devotamentul si spiritul eroic dus la extrem, in genul Batman. Pe baza trailerului se anunta un film plin de actiune si cu multe scene parca scoase din Gladiatorul, insa suntem curiosi sa o vedem si pe eleganta Cate Blanchett in rolul Made Marian. Asteptam cu nerabdare sa vedem noua productie despre acest Margelatu' al Angliei :)


Restul le gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.