Vedete precum Robbie Williams, Ralph Fiennes, Reese Witherspoon si Richard Branson si-au consumat cateva dintre cele mai toride partide de amor printre nori
Clare Irby, mostenitoarea familiei Guinness, care a scandalizat o lumeintreaga dupa ce a fost acuzata ca a facut sex in avion cu pasagerul care ii statea alaturi, nu este singura figura din lumea mondena care a fost tentata de farmecul amorului lainaltime.

Potrivit Cancan, asemenea lui Clare au procedat si cantaretul Robbie Williams, actorul Ralph Fiennes si miliardarul britanic Richard Branson. „Eram drogat. Cand luam droguri, imi pierdeam inhibitiile si nu mai tineam cont de nimic. Asa am ajuns sa fac sex in tren, prin baruri, chiar si in avion", a cautat sa se justifice fostul solist al trupei Take That.

|n ceea ce-l priveste pe Richard Branson, experientele din tinerete, cand facea amor inghesuit prin toaletele avioanelor, l-au inspirat in clipa in care a ajuns sa isi cumpere un aparat de zbor personal, pe care l-a echipat cu paturi duble.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.