"Star Trek" este cel mai piratat film din istorie, cu un numar record de 11 milioane de copii, detronandu-l astfel pe fruntasul anului trecut, "Dark Knight", potrivit unui top realizat de TorrentFreak.com, care scoate la iveala diferenta dintre titlurile de box-office si cele descarcate ilegal.

"Star Trek"-ul lui J.J. Abrams conduce detasat clasamentul, urmat fiind de "Transformers", descarcat de 10,6 milioane de ori si "RockNRolla" (9,4 milioane de copii).

"The Hangover", "Twilight", "District 9", "Harry Potter and the Half-Blood Prince", "State of Play", "X-Men Origins: Wolverine" si "Knowing" sunt urmatoarele cele mai piratate filme in anul 2009, informeaza NewsIn.

Daca peliculele "Ice Age: Dawn of the Dinosaurs" si "2012" au avut un adevarat succes de box-office, ele nu se regasesc in cele mai dorite filme "pentru acasa", iar "RocknRolla" lui Guy Ritchie, piratat de 9,4 milioande de utilizatori a avut un succes minor in salile de cinema, ocupand de-abia pozitia 168 in box-office-ul american.

Se pare ca anul care tocmai se incheie a fost unul bun si pentru cinematografe, care au vandut mai mult de 10 miliarde de bilete.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.