Actorul american Laurence Fishburne, cunoscut pentru rolurile din "Matrix", "Mystic River" si "Othello", a fost cooptat in distributia noului film "Predator" - care va fi lansat in iulie 2010, scrie presa de specialitate din SUA.

Nominalizat la Oscar, in 1994, pentru rolul din "What's Love Got to Do with It", Fishburne ii va avea ca parteneri, printre altii, pe Adrien Brody si Danny Trejo, relateaza NewsIn.

Pelicula se va intitula "Predators" si va urmari povestea unui grup de luptatori de elita care ajung sa fie vanati de extraterestrii "construiti" ca veritabile masini de ucis.

Filmul va fi regizat de Nimród Antal, care a devenit cunoscut, in 2007, datorita horror-ului "Vacancy". Producator va fi celebrul cineast Robert Rodriguez, iar filmarile urmeaza sa inceapa luna viitoare, in Hawaii.

Seria "Predator" a fost inaugurata in 1987, cu Arnold Schwarzenegger in rolul principal. Filmul regizat de John McTiernan a fost nominalizat, un an mai tarziu, la Oscar, iar criticii il considera unul dintre cele mai valoroase SF-uri de actiune, cu accente de thriller si horror. Schwarzenegger nu a jucat si in al doilea film din serie, realizat in 1990, in care rolul principal a fost interpretat de Danny Glover.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.