Pink nu e la prima disensiune cu familia regala, pe motivul apararii drepturilor animalelor. Dupa o altercatie cu Regina Elisabeta, cantareata la numit "taran" pe printul William, deoarece vaneaza vulpi.
Pink a fost inca o data scoasa din sarite de familia regala britanica. Cu ceva timp in urma cantareata i-a trimis o scrisoare Reginei Elisabeta a doua a Marii Britanii prin care ii cerea acesteia sa renunte la folosirea blanei de urs la confectionarea caciulilor garzilor, dar nu a primit niciun raspuns. Asta in ciuda faptului ca Pink gasise si o solutie, o copie a celebrelor caciuli confectionate din blana artificiala de chiar Stella McCartney.

Potrivit nydailynews.com, Pink, membra a PETA se intreaba de ce Printul William care a absolvit cele mai bune scoli din Marea Britanie este atat de prost educat. De data aceasta a venit randul Printului William sa o supere pe Pink, o mare aparatoare a drepturilor animalelor. Interpreta l-a numit pe William "un taran din Sud" pentru ca vaneaza vulpi, potrivit unui interviu acordat revistei Q.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.