B.U.G. Mafia, adica Caddy, Tataee si Uzzy, au sustinut, miercuri seara, la Sala Polivalenta, primul mare concert din Bucuresti din ultimii 10 ani, unde, chiar daca au venit mai putini fani decat astepta trupa, atmosfera a fost incendiara, nelipsind nici mesajele cu continut social.

Show-ul de la Sala Polivalenta a fost deschis de Grasu XXL, unul dintre invitatii speciali ai celor de la B.U.G. Mafia, care a incalzit atmosfera alaturi de Maximilian si Agresiv. Concertul a inceput cu aproximativ 30 de minute mai tarziu fata de ora stabilita, la 20:30, dar asta nu i-a impiedicat pe spectatori sa cante impreuna cu Grasu XXL melodii cunoscute amatorilor genului hip-hop, precum "Maria, Ioana", "La Volan", "Fac ce vor", "Prea mult fum" sau "Jos, jos, jos", relateaza NewsIn.

Cei doi au avut si un mesaj pentru fani, pe care i-au indemnat sa nu paraseasca scoala si sa nu consume droguri.

Adevaratul spectacol a inceput insa 40 de minute mai tarziu, atunci cand baietii de la B.U.G. Mafia au intrat pe scena in aplauzele spectatorilor si au cantat piesa "Cine e cu noi" impreuna cu Jasmine. Membrii trupei s-au aratat dezamagiti de numarul destul de mic al spectatorilor prezenti, intrebandu-se amuzati daca nu cumva asista la o inmormantare. Tataee a multumit insa celor peste 2.000 de fani prezenti, mare parte dintre ei aflati in picioare in fata scenei, spunandu-le acestora ca, desi au loc in acelasi timp alte concerte in Capitala la care probabil sunt mult mai multi spectatori, este sigur ca cei prezenti la Sala Palatului se vor face auziti de cinci ori mai tare.

Rand pe rand, impulsionati si de o sticla de whisky, Caddy, Tataee si Uzzy au interpretat hituri lansate in cei 15 ani de activitate ai trupei, precum "Dupa blocuri", "De cartier", "Hoteluri", "Pantelimonul petrece", "Pana cand moartea ne va desparti", "Poezie de strada", "Gherila PTM", "Strazile", "Hai cu mine", precum si ultimul single al trupei, "Cu talpile arse". Alaturi de cei trei au mai cantat Villy si Mario.

Una dintre cele mai aplaudate melodii a fost "In anii ce au trecut", recent remixata si lansata pe piata intr-o noua formula, dar si hitul care a incheiat concertul, considerat cel mai mare succes al celor de la B.U.G. Mafia, "Poveste fara sfarsit".

Din concert nu au lipsit nici momentele amuzante, unul dintre ele fiind atunci cand Uzzy s-a incurcat la una dintre piese. Muzica a fost oprita in timp ce Caddy si Tataee radeau de colegul lor, acesta a recunoscut plin de sinceritate ca a gresit, apoi piesa a fost reluata in aplauzele publicului. De asemenea, atunci cand Villy a urcat pe scena a interpretat un refren, dar reactia fanilor nu a fost pe masura, motiv pentru baietii de la B.U.G. Mafia sa se amuze.

Nu au lipsit nici momentele in care interpretii au cantat a capella, interactionand cu fanii, pe care i-au indemnat sa cante alaturi de ei. Cei din urma nu s-au lasat rugati, iar Tataee a ramas impresionat de atmosfera pe care acestia au facut-o, desi nu erau foarte multi.

Dupa melodia de final, "Poveste fara sfarsit", B.U.G. Mafia a parasit scena in aplauze, dar interpretii au fost nevoiti sa revina dupa ce au fost strigati insistent de fani. Acestia au urcat din nou pe scena si au mai cantat o data piesa "In anii ce au trecut", multumind in final celor care au fost prezenti la concert in ciuda vremii nefavorabile.

Spectatorii au strigat pentru ultima data numele celor de la B.U.G. Mafia, apoi au plecat multumiti de cele peste doua ore de concert, dar si in posesia ultimului CD al trupei, "Viata noastra-volumul 2", pe care l-au primit la intrarea in Sala Polivalenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.