Fanii lui Whitney Houston nu isi vor vedea prea curand idolul in turneu.

Intr-un interviu acordat numarului de ianuarie a revistei InStyle, vedeta a declarat ca: "Totul va fi facut in propriul meu ritm, pentru ca vreau sa fac totul asa cum trebuie. Acum am un band alaturi de care voi canta live. Si backing vocals-urile sunt reale. Voi canta live si voi limita prelucrarile computerizate. Scopul meu este ca oamenii sa vina la show si sa spuna <Wow>. Nu voi fi peste tot. Va fi ceva de genull <Sunt aici. Veniti sa ma vedeti daca puteti>."

Chiar daca si-a lansat recent albumul de revenire 'I Look To You', Whitney nu si-a dorit mereu sa se intoarca in lumea muzicii. De fapt, vedeta nici nu se mai gandea la un come back. "Hotarasem sa nu ma mai intorc. Vroiam doar sa fiu mama copilului meu si sa duc o viata normala. Avusesem destula faima si avere, trecusem printro casnicie si multe alte experiente si nu vroiam decat sa le las si sa merg mai departe", a declarat vedeta, potrivit musichat.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.